Hypotheken
  Verzekeringen
  Contact

Hypotheken

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Een belangrijk aspect bij het kopen van een woning is de financiering ervan in de vorm van een hypotheek.

Ook als de woning reeds uw eigendom is en de hypotheek al enkele jaren loopt kan het zeker de moeite lonen om er eens samen naar te kijken. Past uw hypotheek nog bij uw huidige situatie? Hoe zien uw hypotheeklasten eruit als u met pensioen gaat? Is het wellicht handig om rentemiddeling toe te passen bij de huidige hypotheekverstrekker? Is het gunstig om de hypotheek over te sluiten en gebruik te maken van de huidige lage hypotheekrente? Zou het niet beter zijn om de huidige persoonlijke lening af te lossen en in de hypotheek op te nemen?

Het zijn allemaal relevante vragen waar wij u bij kunnen helpen. Bij Financieel Adviesbureau Drs. A.F. Hornstra is hypotheekadvisering een speerpunt. Wij hebben bijna 25 jaar ervaring op het gebied van hypotheekadvisering en zijn opgenomen in het register van Erkend Hypotheekadviseurs (Stichting Erkend Hypotheekadviseur www.seh.nl). Onze kracht is dat wij in heldere begrijpelijke taal uw hypotheekvragen kunnen beantwoorden. Dus niet: Uw hypotheek heeft een Loan To Value (LTV) ratio van 90. Maar wel: De hoogte van uw hypotheek in vergelijking met de waarde van uw woning is 90%.

Uw hypotheek is bij ons in goede handen. Graag bekijken wij samen met u hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van de aankoop van de door u gewenste woning (nieuwe hypotheek) of het aanpassen van een bestaande hypotheek.

De volgende stappen zullen we dan samen met u doorlopen:

  • Kennismaken
  • Inventariseren (uw wensen en huidige situatie)
  • Analyseren
  • Adviseren
  • Nazorg

Financieel Adviesbureau Drs. A.F. Hornstra is niet gebonden aan welke geldverstrekker dan ook. Ons hypotheekadvies is volledig onafhankelijk en transparant.

Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. De kosten van de eerste afspraak nemen wij voor onze rekening. Klik hier voor het stellen van een vraag, het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

Contact Informatie

Bezoekadres:

Spinnaker 10
3356 CP Papendrecht

Postadres:

Spinnaker 10
3356 CP Papendrecht

Telefoon:

06 - 468 32 779

E-mailadres:

andre.hornstra@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 uur - 17:30 uur