Hypotheken
  Verzekeringen
  Contact

Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is André Hornstra en ik ben de eigenaar van Financieel Adviesbureau Drs. A.F. Hornstra.

Na mijn VWO en studie Economie aan de Rijksuniversiteit van Groningen (RUG) heb ik bewust gekozen voor een baan in de financiële dienstverlening. Sinds 1994 ben ik werkzaam in de financiële wereld. Op diverse plaatsen in de keten heb ik ervaring opgedaan. Zowel aan de kant van de banken en verzekeraars (Woudsend Verzekeringen, Stad Rotterdam Verzekeringen, Fortis Verzekeringen Nederland, ASR Bank, Fortis ASR en ASR Verzekeringen) als aan de kant van het intermediair (De Graaf Assurantiën). Als leven-inspecteur en als accountmanager Hypotheken en Pensioen heb ik in veel keukens van assurantie- en makelaarskantoren mee mogen kijken. De valkuilen heb ik leren herkennen en de goede dingen heb ik meegenomen.

Vakdiploma’s

Vanaf 1994 heb ik de volgende vakdiploma’s behaald in de bank- en verzekeringsbranche:
 • Assurantie A (Compleet, Algemeen, Brand, Transport, Varia, Leven)
 • Assurantie B (Compleet, Particulieren en MKB)
 • Assurantie C (Compleet)
 • Pensioen Praktijk I (NIBE/SVV)
 • Pensioen Praktijk II (NIBE/SVV)
 • Woningfinanciering I (NIBE/SVV)
 • Woningfinanciering II (NIBE/SVV)
 • Adviseur Financiële Planning (Capital Consult & Education)
 • Erkend Hypotheek Adviseur (SEH)
 • Consumenten Krediet (NIBE)
 • Branche Leven (Beekhuis/NIBE/SVV: Compleet, Fiscaal, Techniek, Algemeen en Juridisch)
 • Bachelor in Pensions and Life Assurance Akkermans (BPLA)
 • Bedrijfskunde (TSM Business School)

Ervaring

Sinds 2007 ben ik opgenomen in het Register van Erkend Hypotheek Adviseurs (zie www.seh.nl). Het spreekt voor zich dat ik de door de wetgever in de branche verplicht gestelde permanente educatie (om de diploma’s actueel te houden) altijd met goed gevolg heb afgerond. Daarnaast volg ik het Permanent Vakbekwaam programma van opleidingsinstituut Dukers en Baelemans zodat ik dagelijks op de hoogte blijf van de actualiteiten binnen de financiële branche. De actuele kennis wordt middels een maandelijks examen getoetst.

Ik doe er alles aan om voor u bij te blijven in dit mooie vakgebied zodat ik u nog beter van dienst kan zijn.

In 2013 ben ik mijn eigen financieel advieskantoor begonnen. Dat was best spannend, zeker omdat de gevolgen van de financiële crisis nog voelbaar waren. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Het is fantastisch en dankbaar werk om u met financiële vraagstukken te kunnen helpen en bijvoorbeeld de eerdere pensionering of de aankoop van uw droomhuis te helpen realiseren.

Wilt u een keer kennis maken en samen bekijken wat ik voor u zou kunnen betekenen dan bent u uiteraard van harte welkom. De koffie staat klaar!

Hartelijke groet,

André Hornstra

Contact Informatie

Bezoekadres:

Spinnaker 10
3356 CP Papendrecht

Postadres:

Spinnaker 10
3356 CP Papendrecht

Telefoon:

06 - 468 32 779

E-mailadres:

andre.hornstra@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
9:00 uur - 17:30 uur